Toinen luku

Helssan tarinan taustalla on toinen tarina. Kaikki alkoi, kun Kirsi Myllylä perusti 15 vuotta sitten kotipalveluyrityksen.  Elämässä voi tulla eteen hetki, kun on päästettävä irti jostain tärkeästä. Jostain sellaisesta, jota on rakkaudella vaalinut ja kasvattanut. Kirsin näky oli olla avoin syli asiakkaille. Nyt tämä näky on pohjana sille, mitä me saamme lähteä uusina omistajina jatkamaan ja minkä päälle rakennetaan uutta. Yrityksemme  nimi on uusi, mutta arvot ja asenne ovat edelleen täsmälleen samat.

Olemme tulleet itse monenlaisten vaiheiden jälkeen tähän. Aika on meille nyt sopiva, olemme saaneet tehdä monenlaisia töitä ja tämän kaiken kertyneen osaamisen saamme nyt tuoda osaksi uutta. Helssa ei tule olemaan haave, vaan se tulee olemaan vakaasti ja ammattitaidolla tehty yhteinen työ, jossa asiakkaisiin, työntekijöihin ja yhteistyökumppaneihin panostetaan. 

Haluamme tehdä työtä, joka on nykyaikaista ja ammatillista, mutta samaan aikaan inhimillistä. Välittävää. Olemme ylpeitä siitä, että saamme olla paikallinen toimija. Näin voimme toimia tinkimättömästi, aidosti ja rehellisesti asiakkaidemme hyväksi. Teemme työmme yrittäjinä rohkeasti — avoimella sydämellä.

Helssan yrittäjät, 

Salla ja Heli