Palveluhinnasto

Koti- ja tukipalvelut Helssa Oy on laadukkaita kotiin tuotettavia palveluita tarjoava yritys. Toiminnassamme yhdistyy nykyaikainen moniammatillinen sosiaali- ja terveysalan ja kodinhoidon osaaminen. Olemme ylpeitä siitä, että paikallinen yrityksemme saa olla vaikuttamassa siihen, että asiakkaamme voivat elää arvokasta arkea. Räätälöimme aina sopimuksen asiakkaan tarpeita vastaavaksi.

Kotiapu ja avustaminen

Kotiapu, siivoukset, ikkunoiden pesut, perus-ja ylläpitosiivoukset. Avustaminen-, asiointi- ja peseytymispalvelut.

Alk. 33 € / tunti Alv.0%.

Kunnostustyöt

Kodin pienet kunnostustyöt. Työhön tarvittavat materiaalit lisätään hintaan. Laajemmat työt tarjouksen mukaan.

Alk. 45 € / tunti sis. Alv. 24%.

 • Helssa logo tunnus
  KOTITALOUSVÄHENNYS

  kannattaa hyödyntää. Omalla kustannuksella hankitut kotipalvelut ovat verovähennyskelpoisia. Saat verovähennyksenä 40 % takaisin maksetuista palveluista. Kotitalousvähennyksen saa kotona tai vapaa-ajan asunnossa tehtävästä kotitalous- ja hoivatyöstä. Työ on tehtävä joko maksajan tai vanhempien omassa käytössä olevassa asunnossa. Autamme ja neuvomme kotitalousvähennyksen hakemisessa.

 • Helssa logo tunnus
  PALVELUSETELI

  on maksusitoumus, joita kunta voi antaa asukkailleen tarpeen mukaan. Palvelusetelillä voi hankkia esimerkiksi siivouksen, kotihoidon ja omaishoidon tuen palveluita.

 • Helssa logo tunnus
  SOSIAALIHUOLTOLAIN

  mukainen kotipalvelu oikeuttaa ostamaan palveluita ilman arvonlisäveroa. Asiakas on oikeutettu sosiaalihuollon palveluun, jos hänen toimintakykynsä on alentunut iän, sairauden tai vamman vuoksi.

Anna lahjaksi aikaa.

Anna läheisellesi kotipalvelun lahjakortti.

2 tuntia

66
 • Palvelu itse valittavissa.

3 tuntia

95
 • Palvelu itse valittavissa.
tarjous